Servicii

Balustrade din plexiglas

 

GARANTĂM, raportul dintre CALITATE și PREȚ BUN!

 

Dizain-ul + Masurarea + Livrarea = Gratis!

 

EconomLux-Grup este lider de piață în producția de balustrade de diferite modele, porți și copertine din oțel inoxidabil,produse și vitrine din sticlă călită.

 

Sticla acrilică (plexiglas, acrilic, plexiglas, plex) este un material sintetic transparent din rășini acrilice. Greutate ușoară, rezistență ridicată la tracțiune, este absolut incolor și, desigur, o prelucrabilitate excelenta – acestea sunt foarte caracteristicile care predispun la utilizarea sticlei acrilice în fabricarea de balustrade, balustrade, garduri.

 

Plexiglas excepțional transparent, cu o greutate mai mică decât sticla de două ori, are o permeabilitate ridicată la raze de lumină vizibilă și UV, bun fizico-mecanice și proprietățile de izolare, este rezistent la diverși agenți atmosferici, rezistente la acțiunea acizilor diluați și baze, apă, alcooli, grăsimi și uleiuri minerale; Este fiziologic inofensiv și rezistent la mediile biologice.

 

Barele și balustradele acrilice reprezintă o soluție originală de proiectare pentru cele mai bune modele de scări personalizate. Vă sugerăm să comandați o balustrada scara cu acrilic, subliniind astfel toate avantajele de scari in casa sau la birou și alocarea de tehnologie originală nou-fangled.

 

De asemenea, balustradele acrilice pot fi combinate cu aluminiu, lemn. Acest material nu este supus influenței schimbărilor de temperatură, astfel încât acesta poate fi instalat în condiții de siguranță pe scările exterioare. Barele acrilice transparente sunt folosite la decorarea oricărui stil al camerei dvs. Ele intotdeauna se incadreaza armonios in imaginea de ansamblu, si da eleganta chiar si celui mai simplu design.

Facilităţi de Galerie