Servicii

Balustrade din aluminiu

GARANTĂM, raportul dintre CALITATE și PREȚ BUN!

 

Dizain-ul + Masurarea + Livrarea = Gratis!

Oferim clienților noștri garduri de scară din aluminiu anodizat în trei culori – crom, nichel, aur, cu abilitatea de a combina culoarea profilului și a accesoriilor. Abordarea individuală, calitatea materialelor și instalarea, execuția precisă a termenilor, cel mai bun preț, garanția – acestea sunt principiile muncii echipei noastre.

 

Balustradele pentru scări joacă un rol important în proiectarea interiorului și exteriorul oricărui obiect, fie că este vorba despre o casă, o pensiune sau cafenea, un centru comercial sau o clădire de birouri. Necesitatea de a instala scările se datorează în primul rând dorinței de a asigura siguranța traficului și, mai ales, de a decora scara și de a-și completa decorativitatea. Forța, expresivitatea arhitecturală – acestea sunt principalele caracteristici funcționale ale balustradelor.

 

Pentru fabricarea scărilor se utilizează diverse materiale: oțel inoxidabil, metal, aluminiu. În prezent, gardurile de aluminiu ale scărilor sunt utilizate pe scară largă în construcția obiectelor cu scopuri funcționale diverse. Acest lucru se datorează proprietăților speciale ale consumatorilor de aluminiu – ușurință, plasticitate, rezistență la procesele de coroziune, rezistență și durabilitate, lipsa procesării și întreținerii suplimentare.

Facilităţi de Galerie